SOČNO, SOČNIJE Iako za pileća prsa važi da je najsuvlje meso, pripremljena na ovaj način u rerni biće sočna i mirisna
Pripremite sočno pileće meso pećnici za samo 25 minuta pripremite izvrstan ručak.

Belo meso iz rerne
Sastojci:
800 g belog mesa bez kostiju
2 kašike maslinovog ulja
3 kašike smeđeg šećera
1 kašičica čili praha
½ kašičice soli
½ kašičice bibera
½ kašičice belog luka u prahu
½ kašičice kumina
Priprema:
Pokrijte pleh papirom za pečenje. Pileća prsa istucite čekićem za meso tako da svi komadi budu iste debljine, otprilike tri centimetra. Pomešajte sve preostale sastojke i premažite prsa sa obe strane. Pecite do 20 minuta na 220 stepeni, pa prekrijte folijom i ostavite da odstoji pet minuta pre serviranja.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.

ITALIJANSKE POSNE VANILICE Tako mekane i ukusne da nećete moći da se zaustavite na jednoj
Savršene za dane posta.
Komentari (0)