SOČNO, SOČNIJE Iako za pileća prsa važi da je najsuvlje meso, pripremljena na ovaj način u rerni biće sočna i mirisna
Pripremite sočno pileće meso pećnici za samo 25 minuta pripremite izvrstan ručak.
Belo meso iz rerne
Sastojci:
800 g belog mesa bez kostiju
2 kašike maslinovog ulja
3 kašike smeđeg šećera
1 kašičica čili praha
½ kašičice soli
½ kašičice bibera
½ kašičice belog luka u prahu
½ kašičice kumina
Priprema:
Pokrijte pleh papirom za pečenje. Pileća prsa istucite čekićem za meso tako da svi komadi budu iste debljine, otprilike tri centimetra. Pomešajte sve preostale sastojke i premažite prsa sa obe strane. Pecite do 20 minuta na 220 stepeni, pa prekrijte folijom i ostavite da odstoji pet minuta pre serviranja.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)