ZELENI VATROMET UKUSA Isprobajte neverovatno kremastu i osvežavajuću supu od graška i nane po receptu slavne britanske kuvarice Meri Beri
Priprema ove fantastične supice će vam oduzeti 20 minuta, a poslužiće kao predjelo, lagani ručak s nogu ili večera.

Krem supa od graška i nane
Sastojci:
1 kg smrznutog mladog graška
100 g putera
1 veliki crni luk
850 ml supe (može i od kocke)
1 veza sveže nane
pavlaka
so, biber
Priprema:
Na toplom puteru dinstajte sitno seckani crni luk, a zatim dodajte grašak. Posle nekoliko minuta dodajte supu ostavite da lagano provri. Uklonite listove sa stabljike mente i ostavite ih na stranu. Stavite stabljike u šerpu i pustite da ponovo provri. Pokrijte i kuvajte još o7 minuta, dok grašak ne omekša. Skinite sa vatre, uklonite stabljike mente i stavite listove unutra. Stavite u blender ili štapnim mikserom napravite kremastu supu. Vratite u šerpu, posolite i pobiberite. Možete ga poslužiti toplo ili hladno, sa malo pavlake i hrskavim kockicama hleba.

SAHER TORTA Raskošna poslastica ukusa koji se pamti, za savršen vikend
Osvežavajuća čokoladna poslastica za prave sladokusce.

PUNJENA PLEĆKA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, poćiće vam voda na usta
Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja.

USKRŠNJA POGAČA Svečana i mekana kao duša, a biće super i hladna
Slasna i sočna, ukućani će stajati u redu za još.

USKRŠNJA GURMANSKA PITA Sočna i slasna, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Biće super i hladna.

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
Komentari (0)