TOPLI SENDVIČI IZ RERNE Iskoristite stari hleb i ostatke iz frižidera za ukusan doručak!
Nije vam potreban toster da biste napravili tople sendviče.
Sastojci:
1 stari hleb
1 jaje
100 g parizera ili pica šunke
100 g kačkavalja ili drugog sira koji imate
180 ml jogurta ili kiselog mleka (1 čaša)
100 ml mleka
origano ili peršun
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Pomešajte umućeno jaje, jogurt, iseckan parizer i narendan kačkavalj. Kriške hleba s jedne strane umočite u mleko i stavite u pleh suvom stranom dole. Na svaku kriški stavite pripremljen nadev. Po želji pospite origanom ili peršunom. Pecite 10 minuta tek da se odozgo nadev zapeče.
Možda vas zanima:
ISKORISTITE STARI HLEB Najukusniji topli sendviči, bez tostera, od ostataka iz frižidera!
Savršeni za večeru ili doručak.
NAJBRŽE MOGUĆE! Kiflice sa sirom od gotovih kora na stolu su za 30 minuta!
Kiflice se lako prave, a mogu biti odličan doručak ili večera.
FRITULE SA JOGURTOM Puna činija mekih mirišljavih loptica koje su brzo spremne za jelo
Za fritule postoji mnogo recepata, a ovo je jedan od najbržih.
LAKO ZA PRIPREMU Osvežavajući namaz za hleb, a možete ga jesti i kao salatu
Jednostavno se pravi, veoma brzo, a ukus je fantastičan.
PREDLOZI ZA USKRŠNJU TRPEZU Tradicionalna jela za prave gurmane
Rolovana plećka, svečana pogača, prolećni krompirići i praznična pita, nećete da pogrešite šta god da izaberete.
RIBLJA ČORBA Kafanski specijalitet koji se brzo sprema, a svi će misliti da ste pravili satima
Posna riblja čorba osvojiće i one koji mrse.
FARBANJE JAJA SOKOM Isprobajte drugačiju tehniku koja daje neverovatne boje
Proverena tehnika oduševiće rezultatom i one izbirljive.
PANCEROTE Hrskave spolja, a sočne iznutra, najbolje odmah stavite duplu meru
Mekane i sočne, pravićete stalno.
GRČKA MUSAKA Sočno jelo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prste da poližete
Sočno jelo u kombinaciji povrća i patlidžana osvojiće i one izbirljive.
Komentari (0)