KROKETI OD KROMPIRA Iskoristite ostatak pirea od ručka i napravite novo jelo!
Odličan doručak će brzo biti na stolu, a ostatak možete pojesti za užinu.
Sastojci:
500 g pire krompira
1 kašika iseckanog peršuna
1 kašičica soli
1 jaje
60 g brašna
Za poh:
100 g brašna
1 jaje
200 g prezli
Priprema:
Pomešajte pire, peršun, so. Dodajte jaje i brašno te umesite testo. U tanjir stavite brašno. U drugom umutite jaje s kašičicom vode. U treći stavite prezle. Od krompir smese pravite male valjke ili kuglice, uvaljajte ih u brašno, pa u jaja i u prezle. Pržite na vrelom ulju oko 2 minuta sa svake strane da dobiju smeđu boju.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)