RECEPT ZA PEČENO PILE Hrskava kožica i mekano sočno meso za savršen porodični ručak
Začinjena piletina ima poseban šmek i uz dodatak priloga od krompira svi će biti oduševljeni.
Sastojci:
1 pile
50 g maslaca
2 kašičice ruzmarina
2 kašičice timijana
2 šargarepe
1 crni luk
1 limun
3 kašike maslinovog ulja
So, biber
Priprema:
Operite pile i prstima odvojite kožicu na prsima. Zu ubacite iseckan maslac i četvrtinu začina koje ste pomešali. U pile stavite očišćenu i iseckanu šargarpu i luk, a kriške limuna između bataka. Ostatak začina pomešajte sa maslinovim uljem i solju i istrljajte pile. Stavite u zagrejanu rernu na 200 stepeni i pecite oko jedan sat.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)