KAKO DA NAPRAVITE LAKO PRAVU DOMAĆU SUPU Evo trikova, mnogo je jednostavnije nego što ste mislili
Domaća supa je nekad bila obavezni deo trpeze. Zagreje pre glavog jela i višestruko je korisna za zdravlje. Kada ste prehlađeni, tanjir tople supe je prva preporuka. Postoji nekoliko saveta kako da uvek bude preukusna,
TRIKOVI ZA NAJBOLJU DOMAČU SUPU
Napravite supu od starije živine ili goveđeg mesa,ili šuplljih goveđih kostiju.
Ako pravite čorbu, birajte mlado meso, piletinu i teletinu.
Za jak ukus supe, stavite meso i zelen u hladnu vodu da se kuvaju.
Za jači ukus mesa a slabiji supe, stavite meso u vruću vodu i kuvajte.
Da bi ukus bio što bolji, pomešajte dve vrste mesa, govedinu i parče piletine.
Osnova supe je povrće-stavite šargarepu, peršunov koren, peršunov list, paškanat, celer, so i biber (po ukusu).
Količinski, stavite u supu 150 g mesa po osobi.
Dodajte domaćoj supi uvek crni luk, za onu posebnu aromu. Prepolovite na pola očišćenu glavicu luka i blago je zapecite direktno na ringli. Tako zapečen luk dodate u šerpu.
Nemojte nikada da dolivate u supu hladnu vodu, već uvek vruću, pa nastavite proces kuvanja.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)