KAKO DA NAPRAVITE LAKO PRAVU DOMAĆU SUPU Evo trikova, mnogo je jednostavnije nego što ste mislili
Domaća supa je nekad bila obavezni deo trpeze. Zagreje pre glavog jela i višestruko je korisna za zdravlje. Kada ste prehlađeni, tanjir tople supe je prva preporuka. Postoji nekoliko saveta kako da uvek bude preukusna,
TRIKOVI ZA NAJBOLJU DOMAČU SUPU
Napravite supu od starije živine ili goveđeg mesa,ili šuplljih goveđih kostiju.
Ako pravite čorbu, birajte mlado meso, piletinu i teletinu.
Za jak ukus supe, stavite meso i zelen u hladnu vodu da se kuvaju.
Za jači ukus mesa a slabiji supe, stavite meso u vruću vodu i kuvajte.
Da bi ukus bio što bolji, pomešajte dve vrste mesa, govedinu i parče piletine.
Osnova supe je povrće-stavite šargarepu, peršunov koren, peršunov list, paškanat, celer, so i biber (po ukusu).
Količinski, stavite u supu 150 g mesa po osobi.
Dodajte domaćoj supi uvek crni luk, za onu posebnu aromu. Prepolovite na pola očišćenu glavicu luka i blago je zapecite direktno na ringli. Tako zapečen luk dodate u šerpu.
Nemojte nikada da dolivate u supu hladnu vodu, već uvek vruću, pa nastavite proces kuvanja.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)