PUNJENE PEČURKE Zamena za meso, lagene, sočne, prste da poližete
Pečurke na malo drugačiji način. Dodajte im šunku, kačkavalj, sir i začine. Uživajte u rapsodiji ukusa.
Potrebno je
- 500 g šampinjona
- 50 g tvrdog sira
- 50 g šunke
- 100 g kačkavalja
- 2 sveže crvene paprike
- 2 čena belog luka
- 1/2 veze peršuna
- ulje
- so
- biber
Priprema
Šampinjone operite i odvojite im kapice od peteljki. Kapice poređajte na pleh obložen pek-papirom i posolite. Za punjenje pomešajte usitnjeni sir, šunku isečenu na kockice, rendani kačkavalj i sitno seckani beli luk. Na dnu svakog šampinjona stavite malo sira, šunke i odozgo polovinu narendanog kačkavalja. Pored dodajte krupnije sečenu papriku, blago pobiberite i poprskajte uljem. Pecite oko 25 minuta na 200 stepeni. Par minuta pre kraja pečenja, dodajte i ostatak izrendanog kačkavalja. Vratite u rernu još minut-dva, da se kačkavalj blago istopi.
ČOKO BOMBICE Sitni zalogajčići poješće se u trenu, a naprave se za par minuta
Sitni kolači nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
ČUVAJTE BRAŠNO NA OVAJ NAČIN Biće sveže mesecima i štetočine će bežati od njega!
Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
Komentari (0)