PUNJENE PEČURKE Zamena za meso, lagene, sočne, prste da poližete
Pečurke na malo drugačiji način. Dodajte im šunku, kačkavalj, sir i začine. Uživajte u rapsodiji ukusa.
Potrebno je
- 500 g šampinjona
- 50 g tvrdog sira
- 50 g šunke
- 100 g kačkavalja
- 2 sveže crvene paprike
- 2 čena belog luka
- 1/2 veze peršuna
- ulje
- so
- biber
Priprema
Šampinjone operite i odvojite im kapice od peteljki. Kapice poređajte na pleh obložen pek-papirom i posolite. Za punjenje pomešajte usitnjeni sir, šunku isečenu na kockice, rendani kačkavalj i sitno seckani beli luk. Na dnu svakog šampinjona stavite malo sira, šunke i odozgo polovinu narendanog kačkavalja. Pored dodajte krupnije sečenu papriku, blago pobiberite i poprskajte uljem. Pecite oko 25 minuta na 200 stepeni. Par minuta pre kraja pečenja, dodajte i ostatak izrendanog kačkavalja. Vratite u rernu još minut-dva, da se kačkavalj blago istopi.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)