PUNJENA JAJA Sa senfom i majonezom, svaki zalogaj je sve bolji
Napravite punjena jaja kao doručak ili prilog nekom jelu. Dobar su izbor kao predjelo za slavsku trpezu. Senf i majonez im daju malo pikantiji ukus a mlevena paprika potrebni šmek.
Sastojci:
- 6 jaja
- 1/3 šolje majoneza
- 1 kašika senfa
- mlevena paprika
Jaja skuvajte pa ih presecite na pola i izvadite žumance u posudu. Belanca stavite na tanjir za serviranje. Onda izgnječite žumnance i dodajte mu majonez, senf, biber, so i sve dobro promešajte. Napunite ravnomerno belanca sa ovom smesom i samo pospite paprikom. Prijatno !
Možda vas zanima:
PUNJENA JAJA Gurmansko predjelo prvo nestaje sa stola, a može i dete da ga napravi
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
PUNJENA JAJA Kremasto predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu
Prave se lako, a nestanu sa stola brzo.
PUNJENA JAJA Sočno predjelo koje se brzo pravi, a savršeno za slavsku trpezu
Gurmansko predjelo oduševiće sve goste.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)