PUNJENA JAJA Sa senfom i majonezom, svaki zalogaj je sve bolji
Napravite punjena jaja kao doručak ili prilog nekom jelu. Dobar su izbor kao predjelo za slavsku trpezu. Senf i majonez im daju malo pikantiji ukus a mlevena paprika potrebni šmek.
Sastojci:
- 6 jaja
- 1/3 šolje majoneza
- 1 kašika senfa
- mlevena paprika
Jaja skuvajte pa ih presecite na pola i izvadite žumance u posudu. Belanca stavite na tanjir za serviranje. Onda izgnječite žumnance i dodajte mu majonez, senf, biber, so i sve dobro promešajte. Napunite ravnomerno belanca sa ovom smesom i samo pospite paprikom. Prijatno !
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U TESTO NARAŠĆE KAO LUDO Korisni trikovi za najbolje pecivo
Jednostavni, a korisni trikovi.
PILEĆI GULAŠ Idealno jelo za hladne tmurne dane, a puno vitamina i minerala
Sočan spoj povrća sa mesom, za prave gurmane.
TRIKOVI ZA SAVRŠEN RIŽOTO Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.
Komentari (0)