PUNJENA JAJA Sa senfom i majonezom, svaki zalogaj je sve bolji
Napravite punjena jaja kao doručak ili prilog nekom jelu. Dobar su izbor kao predjelo za slavsku trpezu. Senf i majonez im daju malo pikantiji ukus a mlevena paprika potrebni šmek.
Sastojci:
- 6 jaja
- 1/3 šolje majoneza
- 1 kašika senfa
- mlevena paprika
Jaja skuvajte pa ih presecite na pola i izvadite žumance u posudu. Belanca stavite na tanjir za serviranje. Onda izgnječite žumnance i dodajte mu majonez, senf, biber, so i sve dobro promešajte. Napunite ravnomerno belanca sa ovom smesom i samo pospite paprikom. Prijatno !
Možda vas zanima:
PUNJENA JAJA Gurmansko predjelo prvo nestaje sa stola, a može i dete da ga napravi
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
PUNJENA JAJA Kremasto predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu
Prave se lako, a nestanu sa stola brzo.
PUNJENA JAJA Sočno predjelo koje se brzo pravi, a savršeno za slavsku trpezu
Gurmansko predjelo oduševiće sve goste.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)