NAPRAVITE DOMAĆU SURUTKU Od samo dva sastojka, efikasno čisti jetru
Surutka sadrži B12, pomaže za jačanje imuniteta, utiče na sprečavanje alergija...Napravite domaću surutku od mleka i limuna.
Potrebno je
- 1 l mleka
- 1 limun
Priprema
Sipajte litar mleka u šerpu i zagrejte na umerenoj vatri do vrenja. Pre samog vrenja dodajte mleku sok od jednog limuna i sklonite sa šporeta. Pustite da se ohladi. Talog koji dobijete je sir visoke nutritivne vrednosti, a tečnost koja se izdvojila iznad surutka. Procedite tečnost pa je prelijte u staklenu flašu. Surutku čuvajte u frižideru maksimum 7 dana. Pijte je umesto mleka, najbolje na prazan stomak ili je dodajte različitim jelima.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)