PUNJENE PEČURKE POSNE NA VODI Recept nutricionistkinje Ane Petrović
Ana Petrović je poznata nutricionistkinja i pravi odlične programe ishrane. Jednom prilikom je predložila ovaj recept za punjene šampinjone, a mi vam ga prenosimo . Posni, jeftini i nije vam potrebno vreme za pripremu.
Potrebno je
- 450 g pečuraka
- 1 tikvica
- 1 šargarepa
- 2 štapa celera
- 1 paprika
- začini po želji
Priprema
Prvo dobro očistite pečurke, pa skinite peteljku. Onda isecite peteljke, papriku, tikvicu i celer. Zatim povrće kratko prodinstajte, pa sipajte u "kapu" pečurke. Na kraju, poređajte u pleh. Punjene pečurke pecite oko 10 minuta u rerni na 200 stepeni. Prijatno!
ČOKO BOMBICE Sitni zalogajčići poješće se u trenu, a naprave se za par minuta
Sitni kolači nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
ČUVAJTE BRAŠNO NA OVAJ NAČIN Biće sveže mesecima i štetočine će bežati od njega!
Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
Komentari (0)