PUNJENE PEČURKE POSNE NA VODI Recept nutricionistkinje Ane Petrović
Ana Petrović je poznata nutricionistkinja i pravi odlične programe ishrane. Jednom prilikom je predložila ovaj recept za punjene šampinjone, a mi vam ga prenosimo . Posni, jeftini i nije vam potrebno vreme za pripremu.

Potrebno je
- 450 g pečuraka
- 1 tikvica
- 1 šargarepa
- 2 štapa celera
- 1 paprika
- začini po želji
Priprema
Prvo dobro očistite pečurke, pa skinite peteljku. Onda isecite peteljke, papriku, tikvicu i celer. Zatim povrće kratko prodinstajte, pa sipajte u "kapu" pečurke. Na kraju, poređajte u pleh. Punjene pečurke pecite oko 10 minuta u rerni na 200 stepeni. Prijatno!

POSNA MUSAKA SA SREMUŠEM Zasitno jelo koje budi sva čula, zaboravićete da nedostaje meso
Sočna i ukusna, ovakvu do sada niste jeli.

DOMAĆA ŠAMPITA Kolač koji budi nostalgiju, po receptu baka Mileve
Starinski slatkiš savršen za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede slatko.

NEODOLJIVE LAZANJE SA POVRĆEM Slasno jelo po originalnom italijanskom receptu, bićete oduševljeni
Ukusne i sočne, pravi raj za nepca.

STARINSKI KOMISBROT Jednostavan kolač skupog ukusa po receptu iz bakine kuhinje
Jednostavne pripreme i neodoljivog ukusa, bićete oduševljeni.

ĆUFTE U SOSU OD ŠAMPINJONA Sočni specijalitet za gurmane i one izbirljive
Služite uz pire ili testeninu.
Komentari (0)