POSNA PARADAJZ ČORBA Drugačija od one klasične, zagrejaće vam dušu i telo
Napravite posnu paradajz čorbu, koju možete da jedete pre glavnog obroka ili kao prilog nekom jelu. Sadrži pirinač, sastojci nisu skupi, a osvaja na prvi zalogaj.
Potrebno je
- 500 ml paradajz soka
- 250 ml vode
- 1 glavica crnog luka
- 1 šargarepa
- 1 šolja pirinča
- so, biber, bosiljak
- 1 kašičica šećera
Priprema
Prvo šargarepu isecite na sitno pa isecite luk i prodinstajte na vodi. Omekšalom povrću dodajte paradajz sok i jednu kašičicu šećera. Onda dinstajte još 5 min, pa nalijte vodu i sačekajte da provri, pa dodajte šolju pirinča. Zatim kuvajte oko 10 minuta, pa sipajte biber, so i bosiljak. Na kraju, isključite vatru, poklopite i ostavitie na toploj ringli.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)