POSNA PROJA Držaće vas sitim, a osvaja svakim zalogajem
Predlog za doručak sa kojim će vam lepo započeti dan, a držaće vas sitim. Nije vam potrebno puno vremena, a ukus je kao da ste se trudili satima.
Potrebno je
- 3 šolje pšeničnog brašna
- 3 šolje kukuruznog brašna
- 2 šolje obične vode
- 1 šolja kisele vode
- 1 šolja ulja
- 2 kašičice soli
- 1 prašak za pecivo
Priprema
Prvo pomešajte suve sastojke u dubljoj činiji-pa u to dodajte običnu vodu, zatim kiselu vodu, a onda i ulje. Varjačom sve dobro sjedinite. Zatim podmažite uljem i brašnom kalup za mafine ili stavite papirne korpice. U kalupe sipajte testo. Pecite proje 20 minuta u zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
POSNA PROJA Gotova očas posla, a ostaće sveža i nekoliko dana
Služite toplo, uz prilog po želji.
POSNA PROJA ZA SAVRŠEN DORUČAK ILI VEČERU Ukusa koji govori više od 1000 jezika
Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.
POSNA PROJA SA KISELOM VODOM Sočno jelo na kome su odrasle generacije, a uspeva svima
Posna i slasna, samo dodajte sojin jogurt ili prilog po želji.
POSNA PROJA SA KISELOM VODOM Biće mekana i sutradan, a gotova za pola sata
Najbolje služite uz sojin jogurt.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)