LIČKI KUPUS Rapsodija ukusa u spoju sa slaninom i pasuljem
Napravite kupus na ovaj način, svi će vam tražiti recept. Sočan i slasan, pravićete ga stalno.
Potrebno je
- 300 g žutog pasulja
- 300 g kiselog ribanca
- veća glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 200 g slanine
- 500 g suvih rebara
- 2 kašike slatke paprike
- 2 krompira
Priprema
Dan ranije pasulj prelijte vodom i pustite ga da nabubri. Sutradan odlijte vodu, dolijte novu, dodajte suva rebra i kuvajte. Sitno naseckajte crni luk i prodinstajte ga na ulju. Kad malo požuti, dodajte slatku papriku i kiseli kupus. Nalijte šoljicom vode i dinstajte. Naseckajte beli luk i slaninu, dodajte ih kupusu, dinstajte dok kupus skroz ne omekša. Kada se pasulj i suva rebra skuvaju, dodajte kupus, promešajte i kuvajte.
PO RECEPTU GORDONA REMZIJA: Najkremastija karbonara , ovakve špagete nikada niste probali!
Nisu bez razloga rekli da je život kombinacija magije i testenine
EKLER TORTA KOJA SE NE PEČE: Savršen kremasti desert, prava harmonija ukusa
Isto je kremasta kao i obični ekleri, samo ćete je mnogo brže napraviti
NAJBOLJI RECEPT ZA PILEĆI PAPRIKAŠ: Jedan tajni sastojak je ključan, iskusni kuvari ga često koriste
Jednostavan ručak za vikend
PILEĆA KRILCA SA PARMEZANOM Slasna i sočna, nestaće sa stola odmah
Osvajaju na prvi zalogaj, a priprema je jednostavna.
PUNJENA KRILCA SE LEPE ZA PRSTE Ručak koji se ne odbija, za prave gurmane
Slasan spoja ukusa, za ručak koji se pamti.
Nisam gladna, hvala.