DOMAĆA PICA KAPRIĆOZA Još je bolja od one kupovne, svi će vam tražiti recept

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Sa sočnim, bogatim nadevom i hrskavim korama, pravićete je stalno. Idealna za lepo veče sa prijateljima.

pica kaprićoza
Shutterstock

Potrebno je

  • Testo ili podloga za picu (400 gr)
  • Pelat od paradajza ili kečap
  • Sir kačkavalj
  • Šunka za picu
  • Šampinjoni
  • Masline
  • Maslinovo ulje
  • Origano začin ili par svežih listova

Priprema

Pelatom ili kečapom premažite testo. Onda poređajte šunku i šampinjone. Prethodno narendan sir rasporedite preko pice i na kraju pospite malo maslinovog ulja. Pripremljenu picu pecite u dobro zagrejanoj rerni na 250 stepeni, oko 10 minuta. Možete produžiti vreme pečenja dok ne dobijete testo po vašem ukusu. Na pečenu picu poređajte masline i pospite origano. Prijatno !

Komentari (0)

Loading