GURMANSKA PUNJENA JAJA Brzo predjelo koje se servira hladno, idealno za prazničnu trpezu

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Ako nemate ideju šta da napravite za predjelo, imamo predlog za vas. Napravite punjena jaja. Prave se brzo i lako, nestanu sa stola odmah, a osvajaju pikantnim ukusom. Umesto šunke/kobasice možete da stavite kulen za još začinjeniji ukus.

punjena jaja
Shutterstock

Potrebno je

  • 4 jaja
  • 100 g šunke ili kobasice 
  • 2-3 kisela krastavca
  • 3 kašike majoneza
  • 2 kašike senfa
  • so
  • biber

Priprema

Skuvajte jaja, pa ih presecite na pola i izvadite žumanca. Pomešajte šunku, kisele krastavce i žumanca, pa začinite sve sa senfom i majonezom. Celu smesu dobro promešajte da se sastojci dobro sjedine. Punite jaja pripremljenom smesom pa dekorišite po želji.

 

Komentari (0)

Loading