GURMANSKA PUNJENA JAJA Brzo predjelo koje se servira hladno, idealno za prazničnu trpezu
Ako nemate ideju šta da napravite za predjelo, imamo predlog za vas. Napravite punjena jaja. Prave se brzo i lako, nestanu sa stola odmah, a osvajaju pikantnim ukusom. Umesto šunke/kobasice možete da stavite kulen za još začinjeniji ukus.
Potrebno je
- 4 jaja
- 100 g šunke ili kobasice
- 2-3 kisela krastavca
- 3 kašike majoneza
- 2 kašike senfa
- so
- biber
Priprema
Skuvajte jaja, pa ih presecite na pola i izvadite žumanca. Pomešajte šunku, kisele krastavce i žumanca, pa začinite sve sa senfom i majonezom. Celu smesu dobro promešajte da se sastojci dobro sjedine. Punite jaja pripremljenom smesom pa dekorišite po želji.
NAJBRŽI TIRAMISU Treba vam samo 5 minuta, a svi će vam tražiti recept
Fenomenalan kolač sa kafom raspametiće i one koji ne vole slatko.
OČISTITE RERNU BRZO I LAKO Bez hemije i struganja satima, a sijaće se kao nova
Lak način za čišćenje rerne bez hemije, uz pomoć sode bikarbone i sirćeta.
POSNI PREBRANAC Klasik bez premca koji greje dušu i telo, pravi raj za nepca
Neverovatno ukusno jelo idealno je za obične dane ali i svečanu trpezu.
ĆUFTE U BEŠAMEL SOSU Sočne i aromatične, ovakve do sada niste jeli
Konkretno jelo dugo će vas držati sitim.
POSNA REFORMA TORTA Svečana poslastica raskošnog izgleda osvojiće i one izbirljive
Čokoladna poslastica sa orasima ukrasiće svaku trpezu, a ni malo ne zaostaje ukusom za originalom.
Komentari (0)