POSNI ZELENI POTAŽ Osvaja na prvi zalogaj, zdrav i ukusan, zagrejaće vam dušu i telo
Pravi se brzo i lako, preukusam je, a možete da ga držite u frižideru nekoliko dana, biće podjednako sjajan.
Potrebno je
- 400 g brokolija
- 250 g spanaća
- 250 g tikvica
- 250 g kelja
- 2 kašike maslinovog ulja
- 400 ml bujona od povrća
- 2 kašičice kokosovog mleka
- so, biber
- 1 manji crni luk
- 2 čena belog luka
Priprema
Propržite na maslinovom ulju seckani crni i beli luk pa dodajte brokoli, spanać, iseckane tikvice i kelj. Zatim nalijte bujon od povrća i kuvajte na srednjoj temperaturi uz mešanje. Prebacite sve u blender pa dodajte kokosovo mleko i izblendajte dok ne dobijete tečnu smesu. Sipajte u činiju, posolite i pobiberite. Pospite začinom po želji. Prijatno!
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)