PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM Aromatične i drugačije, prste da poližete
Ako volite klasične punjene paprike, ove ćete da obožavate. Zdrave i drugačije, pravićete ih stalno.
Potrebno je
- 6 paprika
- 6 krompira
- 2 kašike ajvara
- 200 ml pavlake
- 1 crni luk
- suvi biljni začin
- peršunov list
- so
- biber
Priprema
Prerežite paprike po dužini, na pola pa izvadite semenke. Izrendajte krompir pa ga pomešajte sa ajvarom, pavlakom, iseckanim lukom i začinima. Paprike napunite nadevom pa ih poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite oko 45 minuta na 200 stepeni. Prijatno!
Možda vas zanima:
PUNJENE PAPRIKE SA KROMPIROM U PAVLAKA SOSU Greju dušu i telo
Prave se lako, a osvajaju na prvi zalogaj.
PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM Ručak u kome će uživati cela porodica
Bićete dugo siti, a savršenog ukusa.
PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM Klasik na drugačiji način, svaki zalogaj je raj za nepca
Lagane i zasitne, pravićete stalno.
POSNE PUNJENE PAPRIKE IZ BAKINE KUHINJE Toliko zasitno i bogato punjenje da zaboravite na meso
Zasitno i preukusno jelo.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)