SOČNE KREMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočni delikates kome nećete moći da odolite
Oduševićete se koliko su ukusne, meso se lepi za prste.

Potrebno je
Možda vas zanima:

KRMENADLE SA KROMPIROM Gurmansko jelo koje će ukućani obožavati
Slasno jelo držaće vas dugo sitim.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za prave gurmane
Dodajte sos ili prilog po želji.

SLASNE KRMENADLE SA BELIM LUKOM Mekane i sočne, a meso se lepi za prste
Pikantne i aromatične, bićete oduševljeni.

KRMENADLE U SOSU OD PIVA I LUKA Slasno jelo u pikantnom spoju, a meso se lepi za prste
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.
- 300 g svinjskih krmenadli (bez kosti),
- 300 g paradajz pelata
- 4 velike pečene paprike
- 1 crni luk
- 2-3 čena belog luka
- 3 kašike brašna
Priprema:
U tiganju ili šerpi zagrejte 2-3 kašike ulja. Meso istucite čekićem za meso, posolite, pobiberite i uvaljajte u brašno. Stavite ih u tiganj i pržite na višoj temperaturi s obe strane po 2-3 minuta, tek koliko da porumene, ne treba da bude sasvim pečeno. Meso izvadite na tanjir sa strane, a u istog tiganju propržite sitno iseckan crni luk. Kada luk porumeni, dodajte paradajz i beli luk. Posolite i pobiberite. Pečenu papriku isecite na rezance ili kockice i dodajte u paradajz zajedno s iseckanim peršunovim listom. Promešajte i vratite meso u tiganj. Poklopite, isključite ringlu i ostavite tako nekih desetak minuta.

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)