POSNE PALAČINKE SA TUNJEVINOM Slasne i neodoljive, a držaće vas dugo sitim
Posne i slasne, pravićete stalno.

Potrebno je
Možda vas zanima:

POSNE PALAČINKE NA VODI Mekane i sočne, nimalo ne zaostaju za onim mrsnim
Filujte slanim ili slatkim prilogom po želji.

POSNE AMERIČKE PALAČINKE Nimalo ne zaostaju za originalom, biće mekane i vazdušaste
Služite tople, prelivene javorovim sirupom.

POSNE KINOA PALAČINKE Treba vam samo 2 sastojka, a biće vazdušaste i sočne
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

PALAČINKE OD HELJDE Mekane i vazdušaste, a posne
Dodajte slani ili slatki prilog po želji i uživajte.
- 8 palačinki
- 185 g tunjevine iz konzerve
- 4 čena belog luka
- 40 g svežih šampinjona
- 10 zelenih maslina
- 150 g biljnog kačkavalja
- 2 paradajza
- 1 dl sojinog kiselog mleka
- so
- biber
- bosiljak
Priprema
Napravite posne palačinke. Ocedite tunjevinu pa pomešajte sa začinima. Iseckajte šampinjone na listiće pa prodinstajte. Dodajte iseckan paradajz i sitno seckan beli luk pa kratko izdinstajte, prohladite i dodajte tunjevini. Naseckajte masline na kolutove i kockice biljnog kačkavalja. Filujte palačinke pa ih poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Pospite ih rendanim sirom i ukrasite maslinama. Zapecite u rerni na 200 stepeni, dok se kačkavalj ne otopi. Služite uz sojino kiselo mleko i prilog po želji. Prijatno!

VRUĆE LEPINJE SA KAJMAKOM Pravi raj za nepca, ukućani će ih razgrabiti
Služite tople uz prilog po želji.

TORTA PTIČIJE MLEKO Kad je jednom probate volećete je zauvek
Dekorativno interesntna i neverovatno ukusna, savršena za sve bitne događaje.

SOČNA MUSAKA SA KUVANIM JAJIMA Jeftino jelo skupog ukusa koje će gurmani obožavati
Ukusna i drugačija, postaće vaše novo omiljeno jelo.

SOČNE PRŽENICE BEZ KAPI ULJA Osvajaju na prvi zalogaj, a gotove za 15 minuta
Sočne i slasne, a bez ulja.

KOMISBROT SA ŽELE BONBONAMA Ukusan desert koji će deca obožavati
Drugačiji i sladak, nema ko će mu odoleti,.
Komentari (0)