POSNE PALAČINKE SA TUNJEVINOM Slasne i neodoljive, a držaće vas dugo sitim
Posne i slasne, pravićete stalno.
Potrebno je
- 8 palačinki
- 185 g tunjevine iz konzerve
- 4 čena belog luka
- 40 g svežih šampinjona
- 10 zelenih maslina
- 150 g biljnog kačkavalja
- 2 paradajza
- 1 dl sojinog kiselog mleka
- so
- biber
- bosiljak
Priprema
Napravite posne palačinke. Ocedite tunjevinu pa pomešajte sa začinima. Iseckajte šampinjone na listiće pa prodinstajte. Dodajte iseckan paradajz i sitno seckan beli luk pa kratko izdinstajte, prohladite i dodajte tunjevini. Naseckajte masline na kolutove i kockice biljnog kačkavalja. Filujte palačinke pa ih poređajte u pleh obložen papirom za pečenje. Pospite ih rendanim sirom i ukrasite maslinama. Zapecite u rerni na 200 stepeni, dok se kačkavalj ne otopi. Služite uz sojino kiselo mleko i prilog po želji. Prijatno!
Možda vas zanima:
POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.
POSNE PALAČINKE NA VODI Mekane i sočne, nimalo ne zaostaju za onim mrsnim
Filujte slanim ili slatkim prilogom po želji.
POSNE AMERIČKE PALAČINKE Nimalo ne zaostaju za originalom, biće mekane i vazdušaste
Služite tople, prelivene javorovim sirupom.
POSNE KINOA PALAČINKE Treba vam samo 2 sastojka, a biće vazdušaste i sočne
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)