TESTO ZA PICU Po starom receptu italijanskih pica majstora, a gotovo začas
Jednostavno se pravi, a uspeće svima. Od sada možete da pravite picu u toplini svog doma, identičnu onoj iz picerije.
Potrebno za testo
- 230 ml tople vode ( 45°C)
- 1 kašika šećera
- 25 g svežeg kvasca ili 1 kesica suvog
- 3 kašike maslinovog ulja
- 1 kašičica soli
- 310 g brašna
Priprema
Rastvorite kvasac u toploj vodi pa dodajte maslinovo ulje, šećer i so. Dobro promešajte smesu pa je sipajte u brašno i zamesite testo. Ostavite testo 10 do 15 minuta na toplom da udvostruči zapreminu. Podelite na 4 dela pa rastanjite testo i filujte po želji. Pecite oko 15 minuta na 220 do 240 stepeni.
NEODOLJIVE ČOKOLADNE GALETE Tajna je u jednom sastojku koji se dodaje u testo, a totalno daje šmek
Najbolje služite tople i prelivene kremom od vanile.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
Komentari (0)