KAKO DA NAPRAVITE FIL ILI SOS BEZ BRAŠNA? Može da se zgusne uz ova 2 sastojka, nećete osetiti razliku
Nemate brašno a pravite fil ili sos? Imamo rešenje za vas. Dodajte jedan od ova dva sastojka i zgusnuće se začas.
Senf u prahu za soseve
Nemojte da ga koristite kako biste zgusnuli fil, već samo za sos. Pred kraj pripreme sosa dodajte senf u prahu i dobro promešajte smesu. Zahvaljujući ovom sastojku, dobićete još lepši ukus.
Želatin za filove i soseve
Pred kraj pripreme fila ili sosa, dodajte malo želatina. Nemojte da preterujete sa količinom jer možete da dobijete žele.
PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni specijalitet koji greje dušu i telo, ukusa koji se pamti
Poznata je činjenica da riba zamenjuje meso, a ovo jelo će vas raspametiti.
PILEĆI FILE SA PAVLAKOM I KAČKAVALJEM Sočno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Savršeno za ručak, obožavaće cela porodica.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U MLEVENO MESO Nije soda bikarbona, a biće mekano i sočno
Ako želite da ćufte budu ukusne dodajte ovu namirnicu u mleveno meso.
TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
POSNI PODVARAK SA SUVIM ŠLJIVAMA Ručak koji osvaja od prvog zalogaja, po receptu bez mane
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)