SVI PRAVE OVU GREŠKU KADA DINSTAJU LUK Evo 1 saveta kako to da promenite
Većina domaćica je nekada napravila ovu grešku a tako je lako ispraviti.
Predugim prženjem uništavate zdrave sastojke luka
Luk sadrži sastojke osetljive na toplotu, kao što je flavonoid kvercetin koji se njom aktivira, zato i treba da ga propržite ili ispečete. Ali ako preterate sa vremenom prženja, termička obrada će uništiti njegove zdrave sastojke. Nutricionisti smatraju da je optimalno vreme prženja luka 5 minuta.
ČOKOLADNA TORTA Poslastica koja popravlja dan u trenu, po receptu čuvene Marte Stjuart
Neodoljiva čokoladna torta objavljena u časopisu Martha Stewart living, za prave sladokusce.
TIRAMISU SA BUNDEVOM Jesenji specijalitet sa kafom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uzećete parče više
Čuveni italijanski desert u savršenom spoju sa bundevom, kraljicom sezone.
STARINSKA TORTA SA ORASIMA Zaboravljeni slatkiš iz bakine sveske recepata, sa sočnim korama i slatkim filom
Fenomenalna poslastica pogodna za sve svečane događaje i slavsku trpezu.
SICILIJANSKE KANOLE Desert koji je proslavio čuveni italijanski film, a ukusa koji se ne zaboravlja
Recept za desert koji je proslavio film "Kum" oduševiće i one koji ne vole slatko.
POSNA LENJA PITA SA JABUKAMA Klasik kome popularnost samo raste, a ni malo ne zaostaje za originalom
Sočna i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)