SVI PRAVE OVU GREŠKU KADA DINSTAJU LUK Evo 1 saveta kako to da promenite
Većina domaćica je nekada napravila ovu grešku a tako je lako ispraviti.
Predugim prženjem uništavate zdrave sastojke luka
Luk sadrži sastojke osetljive na toplotu, kao što je flavonoid kvercetin koji se njom aktivira, zato i treba da ga propržite ili ispečete. Ali ako preterate sa vremenom prženja, termička obrada će uništiti njegove zdrave sastojke. Nutricionisti smatraju da je optimalno vreme prženja luka 5 minuta.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)