KAKO DA POHUJETE SA KORNFLEKSOM? Odlično se slaže sa mesom, ribom i brokolijem, a tajna je u ovome
Jela će biti slasna i hrskava, a pohovanje je jednostavno.
Kornfleks se slaže sa mesom, ribom, brokolijem
Prvo izmrvite kornfleks u blenderu. Sa kukuruznim pahuljicama možete da pohujete pileće i svinjsko meso, ribu, topljene sireve, karfiol i brokole. Namirnice potopite u brašno, jaja i prezle, pa valjajte u kornfleks. Možete i da dodate susam u kornfleks ili da bi smesa bila gušća, u njega ubacite prezle, brašno i jaja. Pržite na visokoj masnoći dok se ne formira zlatasta korica, pa izvadite i ocedite na kuhinjskom ubrusu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)