ŠTA JE BRZINSKO POTAPANJE PASULJA Ispašće preukusan a dovoljno je samo 1 sat da bude u vodi
Olakšaće proces pripreme pasulja, jer nećete morati da čekate da odstoji satima u vodi.
Brzinsko potapanje pasulja
Ako nemate vremena da potapate pasulj 8 sati ili preko noći, imamo trik kako da ubrzate proces.
Na 1 šaku suvog pasulja dodajte 10 šoljica vruće vode pa ostavite da provri. Nakon što provri, pustite da ključa 3 minuta. Sklonite pasulj sa vatre, pokrijte poklopcem i ostavite da tako stoji minimum sat vremena.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)