OVI KUHINJSKI ELEMENTI SU LEGLO ZARAZE Svakodnevno se koriste, a mogu da budu štetni
Neophodni su u kuhinji, a potrebno je da ih menjate što češće.
Sunđeri
Zbog čestog kontakta sa prljavštinom i strukture sunđera potrebno je da ih menjate svake nedelje.
Drveni pribor
Drvene kašike, varjače i kutlače su poroznije i sklonije nastanku pukotina. Takođe, imaju tendencije da zadržavaju jake mirise.
Daske za sečenje
Noževi kojima sečete namirnice stvaraju na daskama brazde koje mogu biti izvor bakterija. Najbolje je da jednom godišnje zamenite dasku za sečenje novom.
Aparat za kafu
Ako ne čistite redovno aparat za kafu , može da se nakupi kalcijum i buđ. Poštujte preporuku proizvođača aparata i redovno čistite spoljni deo aparata za kafu i korpe, ali i ne zaboravite na rezervoar za vodu.
Posude za led
Posude za led imaju tendenciju da kupe mirise iz zamrzivača što može da utiče na ukus leda.
BRZO I LAKO OČISTITE CELU KUHINJU Treba vam samo 1 sastojak a sijaće se kao nova
Uštedećete vreme i novac, a bićete oduševljeni rezultatom.
PRAZNIČNA PITA OSVOJIĆE I ONE IZBIRLJIVE Sočna i slasna, ukućani će stajati u redu za još
Sjajan predlog za svečanu Uskršnju trpezu ali i bilo koji svečani događaj.
FARBANJE JAJA ŠLAGOM Neobična tehnika koja daje fenomenalne rezultate
Isprobajte drugačiji način bojenja jaja, iznenadićete se rezulatom.
NAJLEPŠE MRSNE I POSNE MUSAKE Hrskavih kora i sočnog nadeva, pomeraju granice dobrog ukusa
Držaće vas dugo sitim, a pravi su raj za nepca.
ČORBA OD ŠAMPINJONA I KROMPIRA NA VODI Sočna rapsodija ukusa koja se pravi brzo, a govori 5 jezika
Idealna za dane strogog posta, a zdrava i preukusna.
Komentari (0)