OVI KUHINJSKI ELEMENTI SU LEGLO ZARAZE Svakodnevno se koriste, a mogu da budu štetni
Neophodni su u kuhinji, a potrebno je da ih menjate što češće.
Sunđeri
Zbog čestog kontakta sa prljavštinom i strukture sunđera potrebno je da ih menjate svake nedelje.
Drveni pribor
Drvene kašike, varjače i kutlače su poroznije i sklonije nastanku pukotina. Takođe, imaju tendencije da zadržavaju jake mirise.
Daske za sečenje
Noževi kojima sečete namirnice stvaraju na daskama brazde koje mogu biti izvor bakterija. Najbolje je da jednom godišnje zamenite dasku za sečenje novom.
Aparat za kafu
Ako ne čistite redovno aparat za kafu , može da se nakupi kalcijum i buđ. Poštujte preporuku proizvođača aparata i redovno čistite spoljni deo aparata za kafu i korpe, ali i ne zaboravite na rezervoar za vodu.
Posude za led
Posude za led imaju tendenciju da kupe mirise iz zamrzivača što može da utiče na ukus leda.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)