FENOMENALNI ROLAT Rapsodija od mesa koju niko ne odbija, prste da poližete
Sočan i slasan, za prave gurmane.
![punjeni rolat](/data/images/2024-05-06/86920_punjeni-rolat_f.jpg?timestamp=1714946400)
Potrebno je
- 700 g mlevenog mesa
- 100 g prezli
- 1 kašika soli
- 1/2 kašike bibera
- 1 kašičica majčine dušice
- 1 jaje
- 1 kašičica seckanog peršuna
Za premaz:
- 1 jaje
Za punjenje:
- 5 kuvanih jaja
Priprema:
Meso, prezle, so, biber, majčinu dušicu, jaje i peršun dobro pomešajte da se smesa ne raspada. Razvući je na željenu debljinu na providnoj foliji i poslagati obarena i oljuštena jaja jedno iza drugog. Urolati čvrsto, staviti u podmazan pleh i premazati umućenim jajetom. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko sat vremena.
![krem od pistaća](/data/images/2025-02-17/114257_shutterstock-382706659_f.jpg)
ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.
![proja sa sirom](/data/images/2025-02-17/114271_shutterstock-1085557535_f.jpg)
MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
![oblanda](/data/images/2025-02-17/114250_screenshot-400_f.png)
FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.
![proja sa čvarcima](/data/images/2025-02-17/114270_screenshot-403_f.png)
GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.
![čizkejk sa belom čokoladom](/data/images/2025-02-17/114248_shutterstock-1927075733_f.jpg)
ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)