TRIKOVI ZA SAVRŠENU ŠEĆERNU GLAZURU Neće se lepiti ni pucati a torta će biti kao kupovna
Da bi dobro prianjala uz tortu i kolače glazura mora da ima pravu konzistenciju. Ako je suviše gusta nećete moći da je nanesete, a suviše retka neće pokriti dobro tortu.
Nanesite je odmah
Najbolje odmah nanesite šećernu glazuru, brzo se steže.
Fen za kosu
Ako kada premazujete glazuru dobijete neravnine, poravnajte ih toplotom fena za kosu.
Zamesite vrelom tečnošću
Zamesite glazuru vrelom tečnošću da bi se dobio visoki sjaj i da bi lakše prianjala uz tortu.
Razmažite širokim nožem
Nanesite glazuru na sredinu površine torte, pa pomeranjem torte pustite da se glazura ravnomerno razlije. Ako vam je lakše, koristite široki nož da je blago razmažete.
PIKANTNO MEKSIČKO JELO SA POVRĆEM Osvaja na prvi zalogaj, a gurmani će ga obožavati
Najbolje služite uz kuvani kukuruz.
PITA SA MESOM Neodoljiva i slasna, prste da poližete
Služite toplu uz prilog po želji.
NEODOLJIVA PITA SA VIŠNJAMA Savršena i neodoljiva, uzećete parče više
Svaki zalogaj je raj za sladokusce, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PICA SA SLANINOM Italijanski specijalitet za prave gurmane, za lepo veče sa prijateljima
Neodoljiva i slasna, najbolje odmah stavite duplu meru.
ČORBA OD PEČURAKA Krepi organizam u trenu, kao savršena za hladne dane
Fenomenalna čorba oduševiće sve koji budu probali.
Komentari (0)