TRIKOVI ZA SAVRŠENU ŠEĆERNU GLAZURU Neće se lepiti ni pucati a torta će biti kao kupovna
Da bi dobro prianjala uz tortu i kolače glazura mora da ima pravu konzistenciju. Ako je suviše gusta nećete moći da je nanesete, a suviše retka neće pokriti dobro tortu.
Nanesite je odmah
Najbolje odmah nanesite šećernu glazuru, brzo se steže.
Fen za kosu
Ako kada premazujete glazuru dobijete neravnine, poravnajte ih toplotom fena za kosu.
Zamesite vrelom tečnošću
Zamesite glazuru vrelom tečnošću da bi se dobio visoki sjaj i da bi lakše prianjala uz tortu.
Razmažite širokim nožem
Nanesite glazuru na sredinu površine torte, pa pomeranjem torte pustite da se glazura ravnomerno razlije. Ako vam je lakše, koristite široki nož da je blago razmažete.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)