BOLONJEZE SOS PRSTE DA POLIŽETE Donosimo vam originalni italijanski recept za najlepšu pastu
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je
- 300 g špageta
- 300 g mlevene junetine
- 100 g šargarepe
- 200 g paradajz pelata
- 40 g parmezana
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 3 kašike ulja
- 200 ml crnog vina
- začini bosiljak, origano, biber i so
Priprema:
U dosta slane vode skuvajte špagete, ali vodite računa da se ne prekuvaju. Ocedite i ostavite sa strane. Propržite sitno sečen crni luk na zagrejanom ulju. Onda dodajte rendanu šargarepu i mleveno meso. Dinstajte 10 minuta. Dodajte sitno sečen beli luk pa dinstajte 8 minuta. Začinite po ukusu. Za 5 minuta dodajte paradajz pelat, pa prelijte gustinom razmućenim sa crnim vinom. Pustite da prokuva. Sipajte kuvane špagete u tanjir pa prelijte pripremljenim sosom. Pospite špagete sa bolonjez sosom rendanim parmezanom. Prijatno!

BAKINA POSNA ŠTRUDLA SA MAKOM Recept star 50 godina na kome su odrasle generacije
Preukusna, a zamirisaće cela kuća.

CEZAR SALATA ZA LINIJU IZ SNOVA Bićete dugo siti, a savršena za vrele letnje dane
Sočna i zasitna, pravićete stalno.

SUPA OD PARADAJZA KREPI ORGANIZAM U TRENU Recept kafanskog kuvara sa kojim nema greške
Bićete oduševljeni ukusom.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.
Komentari (0)