SVI GA POGREŠNO PRAVE Uz ovaj trik bolonjez sos više nikad neće biti mastan i težak
TikTok korisnica Holi objasnila je da dok pržite meso treba samo da presavijete komad papirnog ubrusa i stavite ga među hvataljke

TikTok korisnica Holi nedavno je zainteresovala svoje pratioce genijalnim i jednostavnim trikom pomoću kojeg mleveno meso gubi višak masnoće, pa više nikad nećete morate da jedete teški i premasni bolonjez sos.
Možda vas zanima:

PREUKUSAN I BRZ DORUČAK Lepinja sa jogurtom i sirom, savršen zalogaj za nekoliko minuta
Zamesite domaće pecivo koje će vas oduševiti

BRZ I ZDRAV DORUČAK Omlet sa jajima i batatom, spreman za 3 minuta
Započnite dan sa zdravim doručkom

EKSPLOZIJA UKUSA Ekler tortu svi vole - ne peče se, sočna je i kremasta
Isto je kremasta kao i obični ekleri, samo ćete je mnogo brže napraviti

Jaja stavljate u hladnu ili ključalu vodu: Starinski savet kako pravilno da skuvate jaja
Cilj je kuvati sve delove jajeta u isto vreme na jednak način
Na nalogu pod imenom @healingwithholly22 objasnila je da dok pržite meso treba samo da presavijete komad papirnog ubrusa i stavite ga među hvataljke, pa kad je prženje mesa pri kraju, njime prebrišite mast sa dna lonca.
Na taj način, kaže, više ne morate višak masnoće izlivati u sudoperu ili WC šolju, pa ćete verovatno poštedeti i odvod dodatnog prljanja, čak i oštećenja.
Video je skupio gotovo 200.000 lajkova, a mnogi su odmah pohrlili da isprobaju njen savet.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.

PUNJENE TIKVICE Zasitno jelo koje će vas dugo držati sitim
Zasitno i ukusno, prste da poližete.
Komentari (0)