SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
Vodite računa o debljini pljeskavica
Ukoliko pečete debele pljeskavice i ćevape, čekaćete duže da budu gotovi, a spoljni će da se prepeče, dok se ispeče središnji.
Koristite hvataljku umesto viljuške
Nemojte da okrećete meso viljuškom, već koristite hvataljku, da se meso ne bi bušilo, dobićete sparušene i suve ćevape.
Stavite led tokom pečenja
Da meso ne bi ispalo presuvo, stavite kockicu leda na pljeskavice tokom pečenja.
Stavite puter, maslac, margarin tokom pečenja
Tokom pečenja stavite malo putera, margarina ili maslaca
Nemojte previše često da okrećete meso
Dovoljno je da okrenete meso dva ili tri puta, a počnite tako što ćete ga peći na snažnoj vatri, a potom ga pomeriti na ivicu roštilja, gde je toplota niža.
NEMAČKA KRTICA Kremasta poslastica koja se topi u ustima, u sočnom spoju sa bananama
Neodoljiva poslastica sa čokoladom i bananama, a mekana i izdašna.
JESENJE ŠNICLE Slasni delikates u sosu od šljiva, a meso se lepi za prste
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
POTAŽ OD SPANAĆA I PAŠKANATA Neodoljivo kremast i ukusan, a zdrav i pun vitamina
Fenomenalna krem čorba kao izmišljena za jesen.
MAK KOLAČ SA LIMUNOM Aromatični desert koji pomera granice dobrog ukusa, a totalno drugačiji
Sočan spoj maka i limuna u kiselkasto-slatkom ukusu.
TRIKOVI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće sočna i mekana kao pamuk, a caka je u ovome
Primenite ove korisne trikove i uživajte u omiljenoj poslastici.
Komentari (0)