SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
Vodite računa o debljini pljeskavica
Ukoliko pečete debele pljeskavice i ćevape, čekaćete duže da budu gotovi, a spoljni će da se prepeče, dok se ispeče središnji.
Koristite hvataljku umesto viljuške
Nemojte da okrećete meso viljuškom, već koristite hvataljku, da se meso ne bi bušilo, dobićete sparušene i suve ćevape.
Stavite led tokom pečenja
Da meso ne bi ispalo presuvo, stavite kockicu leda na pljeskavice tokom pečenja.
Stavite puter, maslac, margarin tokom pečenja
Tokom pečenja stavite malo putera, margarina ili maslaca
Nemojte previše često da okrećete meso
Dovoljno je da okrenete meso dva ili tri puta, a počnite tako što ćete ga peći na snažnoj vatri, a potom ga pomeriti na ivicu roštilja, gde je toplota niža.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)