SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
![roštilj](/data/images/2024-05-17/87969_shutterstock-2454342149_f.jpg?timestamp=1715896800)
Vodite računa o debljini pljeskavica
Ukoliko pečete debele pljeskavice i ćevape, čekaćete duže da budu gotovi, a spoljni će da se prepeče, dok se ispeče središnji.
Koristite hvataljku umesto viljuške
Nemojte da okrećete meso viljuškom, već koristite hvataljku, da se meso ne bi bušilo, dobićete sparušene i suve ćevape.
Stavite led tokom pečenja
Da meso ne bi ispalo presuvo, stavite kockicu leda na pljeskavice tokom pečenja.
Stavite puter, maslac, margarin tokom pečenja
Tokom pečenja stavite malo putera, margarina ili maslaca
Nemojte previše često da okrećete meso
Dovoljno je da okrenete meso dva ili tri puta, a počnite tako što ćete ga peći na snažnoj vatri, a potom ga pomeriti na ivicu roštilja, gde je toplota niža.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)