PASTA PRIMAVERA Idealan prolećni obrok za tople dane, za pravo zadovoljstvo
Ako ne znate šta da napravite, najbolje napravite testeninu.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PILEĆA KARBONARA Italijanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Sočno jelo raspametiće i one izbirljive.

PENE AL ARABIJATA PASTA Pikantno jelo koje će vas dugo držati sitim, za one izbirljive
Ako volite ljuta jela, ovu pastu ćete obožavati.

PASTA SA PILETINOM Lagana, kremasta i zasitna, za savršen obrok
Sočna i ukusna, u pravoj eksploziji ukusa.

PASTA SA TUNOM ZA PRAVE GURMANE Posno jelo koje budi sva čula
Sočna i ukusna, pravićete stalno.
- 300 g mašnica
- 1 šargarepa
- 1 tikvica
- 100 g graška (svežeg ili smrznutog)
- 2 čena belog luka
- maslinovo ulje
- so po ukusu
- biber po ukusu
- sušeni bosiljak
- parmezan (opciono, za posipanje)
Priprema:
Skuvajte mašnice. U velikom tiganju zagrejte malo maslinovog ulja na srednjejakoj vatri. Dodajte sitno iseckani beli luk u tiganj i pržite ga nekoliko minuta dok ne postane blago zlatnosmeđi. Dodajte isečenu šargarepu, tikvicu i grašak u tiganj. Pržite ih oko 5-7 minuta dok ne omekšaju, ali i dalje zadrže hrskavost. Začinite povrće sa solju, biberom i sušenim bosiljkom po ukusu. Promešajte sve sastojke kako bi se sjedinili. Dodajte kuvane špagete u tiganj. Dobro promešajte kako bi se sve sjedinilo. Prijatno!

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)