KUVAJTE KROMPIR OVAKO I NIKAD SE NEĆE RASPASTI Trik koji provereno uspeva

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Dodajte ovu namirnicu kada kuvate krompir i provereno se neće raspasti.

krompir
Shutterstock

Dodajte sirće

Kada želite da skuvate krompir, i ako ste odabrali pravu vrstu za kuvanje, poslužite se odličnim trikom.

Kada kuvate krompir, dodajte sirće u vodu, to će da pomogne da krompir zadrži oblik.

Preporučuje se da kuvate krompir 30 minuta, a da nakon 10 dodate sirće.

On će da održi čvrstinu krompira, pa neće da se raspadne.

Izaberite bilo koje sirće koje imate-vinsko, alkoholno ili jabukovo.

Takođe je ovaj savet koristan kada pripremate krompir salatu. 

 

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Komentari (0)

Loading