KUVAJTE KROMPIR OVAKO I NIKAD SE NEĆE RASPASTI Trik koji provereno uspeva
Dodajte ovu namirnicu kada kuvate krompir i provereno se neće raspasti.

Dodajte sirće
Kada želite da skuvate krompir, i ako ste odabrali pravu vrstu za kuvanje, poslužite se odličnim trikom.
Kada kuvate krompir, dodajte sirće u vodu, to će da pomogne da krompir zadrži oblik.
Preporučuje se da kuvate krompir 30 minuta, a da nakon 10 dodate sirće.
On će da održi čvrstinu krompira, pa neće da se raspadne.
Izaberite bilo koje sirće koje imate-vinsko, alkoholno ili jabukovo.
Takođe je ovaj savet koristan kada pripremate krompir salatu.

ČIZBURGER PITI NIKO NE MOŽE DA ODOLI Savršena vruća, a biće super i hladna
Savršenog ukusa, a zamirisaće cela kuća.

SPANAĆ MUSAKA SA MLEVENIM MESOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za savršen nedeljni ručak
Sočna i slasna, ukućani će biti oduševljeni.

POSNE AMERIČKE PALAČINKE Nimalo ne zaostaju za originalom, smažu se u trenu
Samo dodajte javorov sirup i namaz po želji.

UŠTIPCI MEKANI KAO DUŠA Recept Ane Sević raspametio domaćice na mrežama, svi ga dele
Iako je pobornica zdrave ishrane, voditeljka Ana Sević podelila je recept za uštipke kojima nije moguće odoleti. Ovaj recept joj je dala baka, i jedino takve priznaje, prave domaće. Njene kulinarske specijalitete najviše vole suprug Danijel i deca, a ne sumnjamo da ćete i vi biti oduševljeni.

BAKIN SPANAĆ MIRIŠE NA DETINJSTVO Kremast i jednostavan, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Najbolje služite uz meso ili ribu.
Komentari (0)