AKO ŽELITE DA TESTO NARASTE KAO LUDO DODAJTE MU OVO Proveren trik iskusnih domaćica
Za najbolje pecivo, dodajte ovaj sastojak u testo.

Dodajte jabukovo sirće
Možda vas zanima:

AKO ŽELITE DA TESTO BUDE MEKANO URADITE OVO Kiflice će biti savršene i treći dan
Jedan sastojak biće dovoljan da kiflice budu mekane i sočne.

DODAJTE OVO U TESTO Kiflice će biti sveže i treći dan, a nije soda bikarbona
Sastojak koji će učiniti da pecivo bude mekano danima, a ima ga svaka domaćica.

DODAJTE OVU NAMIRNICU U TESTO Pecivo će biti mekano i neverovatno ukusno
Dodajte ovu namirnicu i uverite se koliko je testo mekanije i lepše.

NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Dodajte kašiku jabukovog sirćeta u svako testo.
A evo koje su najčešće greške kada mesite testo.
Predugo mesite testo
Ako predugo mesite testo ono će postati tvrdo. Potrebno je da mesite SAMO dok se sastojci ne sjedine.
Niste dobro podmazali pleh ili ne koristite papir za pečenje
U tom slučaju će se testo zalepiti za dno i kiflice ili pecivo koje pravite, neće uspeti.
Otvarate vrata rerne
Nemojte da otvarate vrata rerne dok pečete testo jer se temperatura smanjuje a teto splašnjava.
Sečete pecivo čim ga izvadite iz rerne
Kad izvadite iz rerne OSTAVITE da se pecivo dobro ohladi pa tek onda secite.

HRSKAVI KROMPIR IZ RERNE Miriše na Grčku, a nikad slasniji, za savršenu večeru
Pravi se lako, a osvaja ukusom.

KROMPIR SALATA SA MLADIM LUKOM Gosti će je obožavati, a skroz je kremasta i slasna
Služite uz meso ili ribu.

ČUVENA LINCER TORTA Recept iz 1653 godine koji domaćice međusobno dele
Čuvena austrijska poslastica neobičnog izgleda nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.
Komentari (0)