2 NAMIRNICE ZA NAJBOLJE ĆUFTE Dodajte ih u mleveno meso i biće preukusno i sočno
Dve namirnice koje svaka domaćica ima u kuhinji dodaće na ukusu, pa će ćufte da budu sočne i slasne.
Krompir
Izrendajte krompir pa ga dodajte zajedno sa začinima, u mleveno meso. Dodajte i ostale sastojke koje recept zahteva. Meso će da bude sočnije i mekše, a nadoknadiće i nedostatak masnoće.
Voda
Dodajte nekoliko kašika ledeno hladne vode u smesu sa mlevenim mesom.
Za bolji ukus možete da dodate i ovaj sastojak
Dodajte svinjsku mast i oduševićete se ukusom
Dodajte svinjsku mast u mleveno meso kada kada pravite punjene paprike, šnicle ili ćufte, biće sočne i saftaste. Takođe, dodaće na aromi što će umnogome poboljšati ukus jela. Najbolje ako imate svežu svinjsku mast. Ako nemate svežu, možete da koristite i kupovnu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)