AKO ŽELITE MEKANE KIFLICE URADITE OVO Sastojci koji se dodaju u testo da bude sveže danima
Dodajte neki od navedenih sastojaka u testo kada pravite kiflice ili hleb, i produžićete im svežinu nekoliko dana.
Ulje
Omekšaće testo i daće prijatan ukus pecivu.
Pavlaka
Zahvaljujući pavlaci testo će da bude sveže i mekano danima.
Jaja
Za jačanje teksture testa dodajte jaje.
Jogurt
Možete da dodate jogurt umesto pavlake, dejstvo će da bude isto.
Napomena:
Nemojte da dodajete prevelike količine ulja, pavlake, jaja ili jogurta, pokvarićete testo.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)