AKO ŽELITE MEKANE KIFLICE URADITE OVO Sastojci koji se dodaju u testo da bude sveže danima
Dodajte neki od navedenih sastojaka u testo kada pravite kiflice ili hleb, i produžićete im svežinu nekoliko dana.
Ulje
Omekšaće testo i daće prijatan ukus pecivu.
Pavlaka
Zahvaljujući pavlaci testo će da bude sveže i mekano danima.
Jaja
Za jačanje teksture testa dodajte jaje.
Jogurt
Možete da dodate jogurt umesto pavlake, dejstvo će da bude isto.
Napomena:
Nemojte da dodajete prevelike količine ulja, pavlake, jaja ili jogurta, pokvarićete testo.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)