VOĆNA TORTA SA KEKSOM Brza nepečena poslastica koja se smaže za tren oka, a osvojiće i one izbirljive
Ako vam se jede nešto slatko, a nemate vremena, imamo rešenje za vas. Fenomenalna poslastica od keksa i voća uspeće svima, a pravi je raj za sladokusce.
Potrebno je
- 320 g keksa
- 300 g jagoda
- 50 g šećera u prahu
- 350 g jogurta od jagode
- 200 ml slatke pavlake
Priprema
Pomešajte jagode sa izlomljenim keksom, jogurtom i šećerom. Dobro sjedinite smesu pa je utisnite u kalup i poravnajte. Ostavite u frižideru. Slatku pavlaku zasebno umutite, pa njome premažite tortu. Ostavite u frižideru još 2 sata. Dekorišite seckanim jagodama. Prijatno!
Možda vas zanima:
BRZA KEKS TORTA ZA LENJE DOMAĆICE Pravi se maltene sama, a vole je svi od 7 do 107 godina
Kremasta i jednostavna, svi će vam tražiti repete.
RUMBA TORTA ZA LENJE DOMAĆICE Pravi se maltene sama, a tera vodu na usta
Kremasta i jednostavna, savršena za sve prilike.
BRZA TORTA SA MALINAMA I PIŠKOTAMA ZA LENJE DOMAĆICE Gotova dok pristavite kafu
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
SUPER BRZA KEKS TORTA Gotova dok pristavite kafu, a svi je vole
Ako volite tiramisu, ovu tortu ćete obožavati.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)