AKO VOLITE POMFRIT OVAJ OD TIKVICA ĆETE OBOŽAVATI Brza užina za posao kada nemate vremena
Dijetalniji i zdraviji, ukusa koji se pamti.
Potrebno je
- 3 tikvice, sečene na tanke kriške
- 100 g parmezana, rendanog
- 1 čen belog luka, sitno seckan
- maslinovo ulje
- so, biber po ukusu
Priprema:
Tikvice poređajte na pleh, premažite maslinovim uljem i pospite belim lukom. Posolite, pobiberite i pospite rendanim parmezanom.
Pecite pomfrit u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok tikvice ne porumene, oko 15-20 minuta. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)