AKO VOLITE POMFRIT OVAJ OD TIKVICA ĆETE OBOŽAVATI Brza užina za posao kada nemate vremena
Dijetalniji i zdraviji, ukusa koji se pamti.
Potrebno je
- 3 tikvice, sečene na tanke kriške
- 100 g parmezana, rendanog
- 1 čen belog luka, sitno seckan
- maslinovo ulje
- so, biber po ukusu
Priprema:
Tikvice poređajte na pleh, premažite maslinovim uljem i pospite belim lukom. Posolite, pobiberite i pospite rendanim parmezanom.
Pecite pomfrit u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok tikvice ne porumene, oko 15-20 minuta. Prijatno!
MINESTRONE Italijanski delikates od povrća i testenine koji greje dušu i telo
Krepi dušu i telo, a gotovo začas.
ZAPEČENI BROKOLI SA KROMPIROM Zdrav i ukusan ručak u sočnom spoju povrća sa slaninom
Držaće vas dugo sitim, a krepi organizam u trenu.
TRIK ZA SAVRŠENO TESTO Pecivo će biti sveže i za 2 dana, a potreban vam je samo ovaj sastojak
Trik koji provereno radi, a kiflice i hleb će biti mekani kao duša.
PITA SA MESOM Pravi se od gotovih kora, a sočna i slasna, zagrejaće vas u trenu
Hrskavih kora i sočnog nadeva, a držaće vas dugo sitim.
RUM KUGLICE SE TOPE U USTIMA Sitni kolači koje niko ne odbija, a gotovi očas posla
Slatke i aromatične, bude sva čula.
Komentari (0)