AKO VOLITE POMFRIT OVAJ OD TIKVICA ĆETE OBOŽAVATI Brza užina za posao kada nemate vremena
Dijetalniji i zdraviji, ukusa koji se pamti.
Potrebno je
- 3 tikvice, sečene na tanke kriške
- 100 g parmezana, rendanog
- 1 čen belog luka, sitno seckan
- maslinovo ulje
- so, biber po ukusu
Priprema:
Tikvice poređajte na pleh, premažite maslinovim uljem i pospite belim lukom. Posolite, pobiberite i pospite rendanim parmezanom.
Pecite pomfrit u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok tikvice ne porumene, oko 15-20 minuta. Prijatno!
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)