AKO VOLITE POMFRIT OVAJ OD TIKVICA ĆETE OBOŽAVATI Brza užina za posao kada nemate vremena
Dijetalniji i zdraviji, ukusa koji se pamti.
Potrebno je
- 3 tikvice, sečene na tanke kriške
- 100 g parmezana, rendanog
- 1 čen belog luka, sitno seckan
- maslinovo ulje
- so, biber po ukusu
Priprema:
Tikvice poređajte na pleh, premažite maslinovim uljem i pospite belim lukom. Posolite, pobiberite i pospite rendanim parmezanom.
Pecite pomfrit u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok tikvice ne porumene, oko 15-20 minuta. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)