DODAJTE OVO U MLEVENO MESO I JELO ĆE BITI SAVRŠENO Nikad se ne biste setili ove namirnice

Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Primenite ovaj jednostavan trik poznate kuvarice i osetite razliku u ukusu jela od mlevenog mesa.

mleveno meso
Shutterstock

Dodajte šećer sa cimetom

Mleveno meso je namirnica koja se često koristi za pripremu različitih jela -ćufti, faširanih šnicli.

Ruska kuvarica Julija Arhipova otkrila je fenomenalan trik za pripremu mlevenog mesa.

Ona savetuje da dodate šećer sa cimetom. Iako se šećer retko koristi u slanim jelima, može da doda na ukusu. Bilo da kupujete svinjsko, juneće ili mešano mleveno meso, dodajte šećer sa cimetom. To se posebno odnosi na svinjsko meso koje je specifičnog ukusa, a šećer će da ga neutrališe. 

Napomena: Ipak nemojte da preterujete sa količinom šećera, jer će onda da ispadne neukusno jelo. 

 

Komentari (0)

Loading