DODAJTE OVO U MLEVENO MESO I JELO ĆE BITI SAVRŠENO Nikad se ne biste setili ove namirnice
Primenite ovaj jednostavan trik poznate kuvarice i osetite razliku u ukusu jela od mlevenog mesa.
![mleveno meso](/data/images/2024-02-26/78571_shutterstock-148461935_f.jpg?timestamp=1717452000)
Dodajte šećer sa cimetom
Mleveno meso je namirnica koja se često koristi za pripremu različitih jela -ćufti, faširanih šnicli.
Ruska kuvarica Julija Arhipova otkrila je fenomenalan trik za pripremu mlevenog mesa.
Ona savetuje da dodate šećer sa cimetom. Iako se šećer retko koristi u slanim jelima, može da doda na ukusu. Bilo da kupujete svinjsko, juneće ili mešano mleveno meso, dodajte šećer sa cimetom. To se posebno odnosi na svinjsko meso koje je specifičnog ukusa, a šećer će da ga neutrališe.
Napomena: Ipak nemojte da preterujete sa količinom šećera, jer će onda da ispadne neukusno jelo.
![grašak](/data/images/2024-07-01/92565_shutterstock-2327946467_f.jpg)
DODAJTE OVO U GRAŠAK Poznati kuvar otkriva kako da se zgusne bez zaprške
Lagano i jednostavno jelo zgusnuće se za tren oka uz pomoć samo jednog sastojka koji ima svaka domaćica.
![kolač od rabarbare](/data/images/2024-06-27/92286_shutterstock-118730392_f.jpg)
SOČNO ZADOVOLJSTVO ZA SVA ČULA Prevrnuti kolač od rabarbare pomera granice dobrog ukusa
Sočan, zdrav i preukusan, za one izbirljive.
![papula](/data/images/2024-06-28/92333_papula_f.jpg)
NAJBOLJA JELA ZA PETROVSKI POST Od potaža do oslića i papule, biramo samo ono najukusnije
Potaž od oraha i celera, posne bolonjeze, papula ili hrskavi oslić, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
![švarcvald rolat](/data/images/2024-06-28/92329_svarcvald-rolat_f.jpg)
ŠVARCVALD ROLAT Klasik bez premca na drugačiji način, a smaže se u trenu
Ako volite Švarcvald tortu, ovaj rolat ćete obožavati.
![pašteta od pasulja](/data/images/2024-06-28/92337_namaz-od-pasulja-2084650624_f.jpg)
AROMATIČNA I PIKANTNA PAŠTETA OD PASULJA SE POJEDE U SLAST Po receptu pevačice Zorice Marković
Zorica Marković, pevačica folk muzike, od 70-ih godina prošlog veka deo je srpske muzičke scene, a svojim moćnim vokalom spada u izvođače za čiji se nastup traži karta više. Da nije samo talentovana za pevanje, pokazuje i ovaj recept za namaz od pasulja, koji daje šmek svakom jelu. Njenim specijalitetima najviše se obraduju sinovi Dejan i Ilija.
Komentari (0)