ZELENA GURMANSKA PASTA Šunka i parmezan joj daju poseban šmek, a pojede se u slast
Fenomenalno i slasno jelo dugo će vas držati sitim, a svaki zalogaj je bolji od prethonog.
Potrebno je
- 300 g testenine
- 200 g mladog graška
- 150 g šunke
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 50 g parmezana
- 2 čena belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
- so
- biber po ukusu
Priprema:
Skuvajte testeninu prema uputstvu sa pakovanja. U međuvremenu u tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite seckani beli luk. Dodajte šunku i grašak, pa pržite još par minuta. Sipajte pavlaku za kuvanje i kuvajte dok se ne zgusne, oko 5 minuta. Dodajte kuvanu testeninu i parmezan, dobro promešajte i začinite po ukusu. Poslužite toplo. Prijatno!
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)