ZELENA GURMANSKA PASTA Šunka i parmezan joj daju poseban šmek, a pojede se u slast
Fenomenalno i slasno jelo dugo će vas držati sitim, a svaki zalogaj je bolji od prethonog.
Potrebno je
- 300 g testenine
- 200 g mladog graška
- 150 g šunke
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 50 g parmezana
- 2 čena belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
- so
- biber po ukusu
Priprema:
Skuvajte testeninu prema uputstvu sa pakovanja. U međuvremenu u tiganju zagrejte maslinovo ulje i propržite seckani beli luk. Dodajte šunku i grašak, pa pržite još par minuta. Sipajte pavlaku za kuvanje i kuvajte dok se ne zgusne, oko 5 minuta. Dodajte kuvanu testeninu i parmezan, dobro promešajte i začinite po ukusu. Poslužite toplo. Prijatno!
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)