URADITE OVO I ŠEĆERNA GLAZURA ĆE BITI KAO KUPOVNA Jednostavni trikovi da se ne lepi i ne puca
Suviše gustu glazuru nećete moći da nanesete, a retka neće dobro da pokrije tortu.
Nanesite je odmah
Najbolje odmah nanesite šećernu glazuru, brzo se steže.
Fen za kosu
Ako kada premazujete glazuru dobijete neravnine, poravnajte ih toplotom fena za kosu.
Zamesite vrelom tečnošću
Zamesite glazuru vrelom tečnošću da bi se dobio visoki sjaj i da bi lakše prianjala uz tortu.
Razmažite širokim nožem
Nanesite glazuru na sredinu površine torte, pa pomeranjem torte pustite da se glazura ravnomerno razlije. Ako vam je lakše, koristite široki nož da je blago razmažete.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Komentari (0)