UŽIČKA KOMPLET LEPINJA UKUSNIJA OD ONE KLASIČNE Slasni delikates koji osvaja ukusom
Umesto da idete u Užice, možete sami da napravite kod svoje kuće. Ni malo ne zaostaje za onom kupovnom, a pojede se u slast.
Potrebno je
- 4 lepinjice
- 4 jaja
- 8 kašika starog kajmaka
- 12 kašika pretopa od pečenja
Priprema
Isecite lepinje u krug tako da dobije "poklopčić", a u donjem da ostane udubljenje. Donje delove naređajte u pleh, pa u svako udubljenje dodajte po jedno jaje i dve kašike omekšalog kajmaka. Umutite to u lepinji, pa poklopite. Pecite 10 do 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Skinite poklopčiće i svaku lepinju zalijte sa po tri kašike zagrejanog pretopa od pečenja. Prijatno!
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)