POSNA PASTA SALATA Osvežavajuća užina koja se pravi brzo i lako, a smaže se u trenu
Fenomenalna užina pomera granice dobrog ukusa.
Potrebno je
Za salatu:
- 230 g makarona
- 1,5 štap celera
- 1 paprika
- 1 ljubičasti luk
- 1 šargarepa
- 3-4 kisela krastavca
Za preliv:
- 3/4 šolje posne kisele pavlake
- 1/2 šolje majoneza
- 1/4 šolje soka od kiselih krastavaca
- 2 kašike senfa
- 2 kašike sirćeta
- 2 kašičice šećera
- 1/2 kašičice soli
- 1/2 kašičice bibera
- malo peršuna
Priprema:
Skuvajte makarone po uputstvu sa kesice. Ocedite ih. Dodajte seckani celer, papriku, šargarepu, ljubičasti luk i kiseli krastavac. Dobro promešajte. Zasebno pomešajte posnu kiselu pavlaku, posni majonez, senf, sok od kiselih krastavaca i šećer. Posolite i pobiberite. Sjedinite dobro, pa dodajte seckani peršun. Prelijte preliv preko salate pa promešajte. Ostavite salatu u frižideru minimun sat vremena. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)