MEKSIČKE KESADILJE PRAVI RAJ ZA NEPCA Posne i aromatične, smažu se za tren oka
Sočne i slasne, a idealne za dane posta.
Potrebno je
- 8 tortilja
- 2 kašike maslinovog ulja
- 3 kašike crnog luka
- 400 g crvenog pasulja
- 300 g kukuruza šećerca
- 1 kašika smeđeg šećera
- 50 ml sosa od paradajza
- 2 kašike putera
- 150 g gaude
- 1/2 kašičice bibera
Priprema:
Na zagrejanom maslinovom ulju na tiganju, propržite sitno seckan crni luk. Onda dodajte pasulj i kukuruz, šećer, paradajz-sos i biber i kuvajte još 3 minuta. Tortilju stavite na 2 kašike putera. Jednu polovinu pospite rendanim sirom, pa dodajte mešavinu pasulja i kukuruza i poklopite drugom polovinom. Sa obe strane zapecite tortilju. Otopite još putera i pripremite i preostale kesadilje. Bon appetit!
JAPANSKE PALAČINKE Vazdušaste kao oblak, napravite ih za doručak, biće savršene i za večeru
Potrebno je samo par sastojaka i malo vremena, a biće ukusne kao da ste se trudili satima.
NEODOLJIVE ČOKOLADNE GALETE Tajna je u jednom sastojku koji se dodaje u testo, a totalno daje šmek
Najbolje služite tople i prelivene kremom od vanile.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
Komentari (0)