ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM Lagano letnje jelo koje krepi dušu i telo
Neodoljive i slasne, za pravo zadovoljstvo.
Potrebno je
- 6 paprika suvih ili svežih
- 300 g tvrdog sira
- 2 jaja
- 2 kašike griza
- 1 paradajz (opciono)
- so i biber
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni, Paprike operite pa im izvadite semenke. U jednoj posudi pomešajte sir, umućena jaja i griz. Posolite i pobiberite. Filujte paprike sirom, pa svaku zatvorite kolutom paradajza. Poređajte paprike u pleh obložen pek papirom, prelijte sa malo ulja i pecite u rerni na 200 stepeni oko 40 minuta. Prijatno!
Možda vas zanima:
POJEŠĆE SE DOK TREPNETE! Punjene i pohovane paprike oduševiće vas ukusom
Fil je fenomenalan.
PREUKUSNO MU JE DRUGO IME Napravite suve punjene paprike po bakinom receptu
Oduševiće vas slasnost recepta.
POSNE PUNJENE PAPRIKE Držaće vas dugo sitim, recept je proveren a ukus savršen
Ni malo ne zaostaju za mrsnom verzijom, sočne i slasne.
PUNJENE PAPRIKE Klasik kome se svi rado vraćaju, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Sočni specijalitet raspametiće sve koji ga budu probali.
DUNAVSKI TALASI Starinski desert na kome su odrasle generacije, ukusa koji se pamti
Klasik sa višnjama i čokoladom oduševiće i one izbirljive.
MUSAKA OD SPANAĆA Aromatični specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Klasik na drugačiji način, za pravo uživanje.
POSNI PREBRANAC Držaće vas dugo sitim, a pomera granice dobrog ukusa
Slasno jelo ni malo ne zaostaje za mrsnom verzijom, a oduševiće i one izbirljive.
AKO DODATE SO PRERANO U TESTENINU BIĆE GNJECAVA Profesionalni kuvar otkrio pravo vreme
Nije svejedno kada ćete da dodate so u testeninu, od toga zavisi da li će pasta da bude ukusna ili gnjecava.
DOMAĆI KOKOS KREM Najjeftinija verzija preukusnog deserta koji se topi u ustima
Ako volite kokos, ovaj krem ćete obožavati.
Komentari (0)