KREM ČORBA OD ŠAMPINJONA Pavlaka joj daje poseban šmek, a klasik bez premca
Okrepiće vam organizam u trenu, a sočna i ukusna.
Potrebno je
- 300 g svežih šampinjona
- glavica crnog luka
- mala šargarepa
- čaša mleka
- 1,5 dl pavlake za kuvanje
- so
- biber
- mešavina začina
Priprema:
Očistite i operite pečurke, pa ih isecite na listiće. Očistite glavicu crnog luka. Onda ga izdinstajte u tiganju na srednjoj temperaturi. Onda dodajte pečuke, pa kad omekšaju, skinite šerpu sa ringle i izblendajte ih štapnim mikserom. Zatim, šerpu vratite na ringlu i dodajte seckanu šargarepu i začine. Posolite i pobiberite. Nalijte vodom. Nakon što šargarpa bude kuvana, dodajte mleko i pavlaku za kuvanje. Prokuvajte kratko pa skinite sa ringle. Po potrebi, možete da dolijete malo vode. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)