KADA TREBA MENJATI DASKE ZA SEČENJE Ovo je siguran pokazatelj da je vreme da je bacite
Daske za sečenje vremenom dobijaju ogrebotine zbog kojih treba da se bace, i nabave nove.
Ako pravilno dezinfikujete plastičnu dasku za sečenje, upotreba je sasvim bezbedna.
Ali, vremenom, zbog korišćenja, na njoj se javljaju ogrebotine ili useci koji se teško čiste. To je leglo bakterija i buđi, koje preko daske mogu da se prošire na hranu.
Čim vidite da se plastična daska za sečenje ne čisti lako, ili da i dalje ostaju tamne i prljave fleke, vreme je da je bacite.
Bolje je da izaberete plastične daske umesto drvenih. jer nisu porozne. Preporuka je i da, za još bolju higijenu imate odvojene daske za sečenje za različite grupe namirnica.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)