LEDENI ČAJ OD BRESKVE Bolji od kupovnog a rashladiće vas u trenu, ovakav do sada niste pili
Potpuno prirodna verzija omiljenog letnjeg napitka bez veštačkih boja, dodataka i konzervansa.
Potrebno je
- 2 l vode
- 400 g bresaka
- 2 limuna
- sveža nana
- 2 kesice čaja po izboru
- 2 kašike meda
Priprema
Kesice čaja stavite u šerpicu, pa dodajte pola litra vode i svežu nanu i kuvajte, sve dok voda ne provri. Breskve isecite na kriške, pa ih stavite u vruć čaj, i ostavite tako da odstoji pola sata. Nalijte i ostatak vode i limunov sok. Zasladite po ukusu, pa ostavite u frižideru da se prohladi. Dodajte kockice leda, i u svaku čašu dodajte kriške voća. Prijatno!
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)