POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, a tope se u ustima
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
Sastojci:
Za krofne
- 200 ml vode
- 100 ml ulja
- 180 gr brašna
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 4 banane
Za fil
- 50 g pudinga od vanile
- 250 ml sojinog mleka
- 75 g margarina
Priprema:
Vodu sipajte u šerpu pa ostavite da proključa. Dodajte brašno, prašak za pecivo i mešajte na ringli dok se sastojci ne sjedine. Smesu prespite u posudu, pa dodajte ispasiranu bananu, i mikserom sjedinite. Smesu formirajte u oblik korpica-krofni pa poređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Sojino mleko skuvajte sa pudingom od vanile, pa kad se prohladi, dodajte margarin. Pripremljenim filom filujte princes krofnice. Bon appetit!
Možda vas zanima:
POSNE KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, a mekane kao duša
Sočne i slatke, bićete oduševljeni.
POSNE KROFNE Mekane kao pamuk, a sočne i slasne, poćiće vam voda na usta
Neodoljive i mekane kao duša, najbolje stavite duplu meru.
PRINCES KROFNE IZ BAKINE KUHINJE Posne i fenomenalne, za pravo zadovoljstvo
Fenomenalan desert ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za onim mrsnim, recept je proveren a ukus savršen
Ove princes krofne možete da jedete i u dane posta.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)