POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, a tope se u ustima
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
![princes krofne](/data/images/2024-01-10/73433_shutterstock-2273808655_f.jpg?timestamp=1719784800)
Sastojci:
Za krofne
- 200 ml vode
- 100 ml ulja
- 180 gr brašna
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 4 banane
Za fil
- 50 g pudinga od vanile
- 250 ml sojinog mleka
- 75 g margarina
Priprema:
Vodu sipajte u šerpu pa ostavite da proključa. Dodajte brašno, prašak za pecivo i mešajte na ringli dok se sastojci ne sjedine. Smesu prespite u posudu, pa dodajte ispasiranu bananu, i mikserom sjedinite. Smesu formirajte u oblik korpica-krofni pa poređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Sojino mleko skuvajte sa pudingom od vanile, pa kad se prohladi, dodajte margarin. Pripremljenim filom filujte princes krofnice. Bon appetit!
Možda vas zanima:
![princes krofne](/data/images/2022-06-22/30764_shutterstock-1848543619_f.jpg)
POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za onim mrsnim, recept je proveren a ukus savršen
Ove princes krofne možete da jedete i u dane posta.
![skonski](/data/images/2024-07-03/92851_shutterstock-2131596475_f.jpg)
SKONSI Tradicionalne engleske pogačice sa čokoladom niko ne odbija, po receptu bez mane
Fenomenalne i slatke pogačice sa čokoladom raspametiće sve koji ih budu probali.
![panakota sa jagodama](/data/images/2024-07-02/92691_shutterstock-1761816794_f.jpg)
PANAKOTA SA JAGODAMA Italijanski desert rashladiće vas u trenu, a svima uspeva
Savršeni letnji desert pravi se brzo i lako, a otopićete se od miline.
![bostonska krempita](/data/images/2024-07-01/92583_shutterstock-2447560787_f.jpg)
BOSTONSKA KREMPITA Donosimo vam originalni recept za čarobni desert mekan kao duša
Pravo bogatstvo ukusa u svakom zalogaju, za prave sladokusce.
![skonski](/data/images/2024-07-03/92851_shutterstock-2131596475_f.jpg)
SKONSI Tradicionalne engleske pogačice sa čokoladom niko ne odbija, po receptu bez mane
Fenomenalne i slatke pogačice sa čokoladom raspametiće sve koji ih budu probali.
![pašteta od soje](/data/images/2024-07-04/92914_shutterstock-1112354387_f.jpg)
PAŠTETA OD SOJE Posna i slasna, pravi raj za nepca, a gotova začas
Preukusan namaz idealan za dane Petrovskog posta.
![krem od limuna](/data/images/2024-07-03/92850_shutterstock-671076124_f.jpg)
EGZOTIČNI KREM OD LIMUNA Probudiće sva čula, a osvežava u sekundi
Dodajte omiljenoj poslastici ili desertu.
![prskanje ulja iz tiganja](/data/images/2024-07-03/92856_shutterstock-305660375_f.jpg)
SPREČITE PRSKANJE ULJA IZ TIGANJA Trikovi koji provereno rade, neće biti masnih fleka
Dva proverena saveta pomoću kojih ćete da sprečite prskanje ulja iz tiganja.
![brauni sa trešnjama](/data/images/2024-07-03/92799_shutterstock-1141630211_f.jpg)
SOČNI BRAUNI SA TREŠNJAMA IDEALAN ZA LETO Desert gotov za pola sata, po receptu Džejmija Olivera
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa trešnjama ćete obožavati.
Komentari (0)