POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, a tope se u ustima
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

Sastojci:
Možda vas zanima:

POSNE KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, a mekane kao duša
Sočne i slatke, bićete oduševljeni.

POSNE KROFNE Mekane kao pamuk, a sočne i slasne, poćiće vam voda na usta
Neodoljive i mekane kao duša, najbolje stavite duplu meru.

PRINCES KROFNE IZ BAKINE KUHINJE Posne i fenomenalne, za pravo zadovoljstvo
Fenomenalan desert ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za onim mrsnim, recept je proveren a ukus savršen
Ove princes krofne možete da jedete i u dane posta.
Za krofne
- 200 ml vode
- 100 ml ulja
- 180 gr brašna
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 4 banane
Za fil
- 50 g pudinga od vanile
- 250 ml sojinog mleka
- 75 g margarina
Priprema:
Vodu sipajte u šerpu pa ostavite da proključa. Dodajte brašno, prašak za pecivo i mešajte na ringli dok se sastojci ne sjedine. Smesu prespite u posudu, pa dodajte ispasiranu bananu, i mikserom sjedinite. Smesu formirajte u oblik korpica-krofni pa poređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Sojino mleko skuvajte sa pudingom od vanile, pa kad se prohladi, dodajte margarin. Pripremljenim filom filujte princes krofnice. Bon appetit!

KREMASTA MIMOZA SALATA Vrhunsko predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu, a ukusa koji se pamti
Sočna i ukusna, a ide uz razna jela.

CRVENO SOČIVO Ukusno i zdravo jelo koje će vas dugo držati sitim
Konkretno jelo ukusa koji priča priče.

DŽUNGLA TORTA Kremasta poslastica kakvu do sada niste jeli, svi koji su je probali je obožavaju
Sočna i voćna, za prave sladokusce.

SOČNI GULAŠ SA PIVOM Jelo za gurmane i one izbirljive ukusa koji se ne zaboravlja
Sočan i slasan, pravićete stalno.

KROASAN SA ČOKOLADOM ZA SAVRŠEN VIKEND Mekan i vazdušast, a topi se u ustima
Mirisni kroasani u savršenom spoju sa čokoladom oduševiće sve koji ih budu probali.
Komentari (0)