POSNA ROZEN TORTA SA ČOKOLADNIM PUDINGOM Klasik na drugačiji način, a topi se u ustima
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu ćete obožavati.
Potrebno je
- 1 pakovanje rozen kora
- 1 l sojinog mleka
- 200 g margarina
- 100 g čokolade za kuvanje
- 10 kašika šećera
- 3 pudinga od čokolade
- 100 g posnog mlevenog keksa
- 1 kašika gustina
Priprema:
Odvojite 200 ml mleka pa u njega umešajte pudinge, gustin i šećer. Sjedinite smesu. Zakuvajte preostalo mleko na vatri, sve dok ne provri. Dodajte smesu sa pudingom, i mešajte, dok se sve ne zgusne. Margarin dodajte u vruć puding, pa mešajte dok se ne sjedini. Zatim dodajte i posni mleveni keks, pa opet sve sjedinite. Rozen kore premažite toplom puding smesom, sem zadnje. Sačekajte da se malo ohladi, pa istopite čokoladu sa 3 kašike ulja i prelijte preko. Ostavite u frižideru da se stegne, secite na štanglice i služite. Prijatno!
Možda vas zanima:
POSNA ROZEN TORTA Klasik koji nikada ne izlazi iz mode, za svaku svečanu trpezu
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
ČOKO KIKIRIKI TORTA ZA SVETOG NIKOLU Pravi se maltene sama, a po ukusu joj nema ravne
Može i dete da je napravi, a svaki zalogaj miluje nepca.
POSNA REFORMA TORTA OBARA S NOGU Zbog nje svaka dijeta pada u vodu
Čokoladna i jaka, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)