OČISTITE TIGANJ ZA TREN OKA Sijaće se kao nov, a treba vam samo 1 namirnica
Primenite jednostavni savet korisnice Instagrama.
Rešite problem uz pomoć kesice čaja
Prljav tiganj potopite toplom vodom pa ubacite kesicu čaja, za 15 minuta će sve prljavštine nestati. Na kraju, samo isperite vodom.
A možete da primenite i neki od ovih trikova
Limun
Sipajte vodu u masan tiganj, pa nacedite pola limuna, i ubacite u tiganj. Pospite sodom bikarbonom pa stavite na vatru da se kuva. Sve vreme mešajte varjačom. Bacite limun i prospite smesu.
Napravite domaću pastu
U jednoj posudu stavite kašičicu paste za zube, pa dodajte kašičicu sode bikarbone, ljusku jednog jajeta i malo soka od limuna. Promešajte dobro pa premažite preko zagorele površine na tiganju. Pustite da odstoji nekoliko minuta pa samo prebrišite sunđerom.
Prašak za pecivo
U zagorelu posudu sipajte malo vode pa dodajte prašak za pecivo. Ostavite da proključa. Zagoreli delovi će da otpadaju sami, a možete da koristite i kuhinjsku četkicu da pomognete. Na kraju, operite sa malo deterdženta i vode.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)